Valaki ajánlana egy gyengébb horror filmet?
Figyelt kérdés
Amit első horror filmként tudnék megnézni! Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)2013. szept. 20. 14:06
1/10 anonim válasza:
A kör 1-2
Fűrész 1-6
Silent Hill
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. szept. 20. 14:09
3/10 anonim válasza:
Az utóbbi évek horror filmjei mind gyengék,tehát bármelyiket megnézheted.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 20. 14:15
5/10 anonim válasza:
Gyenge horror? Rossz párosítás. Gyenge horrorból még jót nem láttam, csak rosszat.
6/10 rajcziz válasza:
Hát a Kört kezdésnek egyáltalán nem ajánlom. Mondjuk nem tudom, mit értesz gyengébb horror alatt. Olyat, ami nem félelmetes, vagy olyat, ami rossz minőségű?
Ami nem feltétlenül félelmetes, ijesztgetős, mégis végig tele van feszültséggel, az például A köd (The Mist) című film. Viszont ez elég nagy hatással van a nézőre, szóval mindenképp érdemes megpróbálni.
Jó választás lehet még a klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában, esetleg bármelyik Paranormal Activity rész.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! S úgy értem, hogy nem annyira félemetes horrort :)
2013. szept. 20. 19:02
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. okt. 6. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!