Kinek melyik karakter és képesség a kedvence az X-Men univerzumban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 22:56
1/5 anonim válasza:
Ha a képregényeket nézzük, akkor Gambit a kedvenc karakter, de képességileg Storm. Szerintem.
A filmekben Pyro és Magneto, ami a képességet illeti... Hát, abban is ők. (Igen, fura ízlésem van. :D)
2/5 anonim válasza:
Az abszolút kedvenc karakterem Wolverine és az ő képességei tetszenek a legjobban az adamantium karmokkal együtt persze, viszont örök életet nem akarnék.
A Bulldózer is bejön, kipróbálnám milyen fejjel vasbeton falakat bezúzni :D
Illetve az X-Men kezdetek: Farkas című filmből Wade is szívesen lennék.
4/5 anonim válasza:
Nekem a kedvenc karakterem Wolverine és Deadpool.
Ha képességet kellene választani, akkor attól függ,h másoknak is lenne-e vagy csak nekem :D Ha másoknak is, akkor Johhny a Fantasztikus Négyesből (a tüzes srác) vagy Magneto. Ha csak nekem lenne,akk X prof.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!