Transformers Prime Vélemény?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 17:09
1/3 Hidra98 válasza:
Karakterek kidolgozását tekintve szentem hihetetlenül jó lett.Az első évad kicsit laposabb volt a második és harmadik már pörgött rendesen. Hogy őszinte legyek ez a rajzfilm a legjobb TF-es műsorok közé tartozik.Én élveztem de nagyon!!!!! És alig várom a Predacons Risinget!!Néztem előzeteseket hát.. ennek sem várom meg a szinkronját az biztos!!!
2/3 anonim válasza:
Számomra egy erősen induló sorozat volt, ami az első évad végére egy katasztrofális minőségi zuhanásba kezdett, és csak a harmadik évad körül kezdett ismét jó lenni, de véget ért, mielőtt ténylegesen jó lett volna.
Egyetlen vitathatatlan pozitívuma számomra a grafika, de minden más fronton alulteljesített.
3/3 anonim válasza:
A kedvenc sorozatom.... Megőrülök érte.
Még 2012 szeptemberében láttam az RTL Klubon.
Azóta a neten nézem (az Rtl csak az első évadod adta sajnos)
Már láttam az 1-2-3 évadot magyarul.
A Predacons Risinget angolul.
Az 1-2 évad nagyon tetszett.
A predaons Rising is, de kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!