Jó vagy rossz, hogy leszinkronizálják a filmeket, sorozatokat?
Figyelt kérdés
Őszintén megvallva, szerintem vannak filmek, melyek szinkronosan élvezhetőbbek, mint feliratosan. Bár nekem általában mindegy, csak legyen jó a minősége.2013. szept. 16. 17:04
1/6 anonim válasza:
Számomra lényegtelen, mert nem nézek szinkronos filmeket. Mindent eredeti nyelven nézek.
2/6 anonim válasza:
Feliratosan jobb, mert akkor a színész eredeti hangját hallod, a saját hanghordásával és gesztusaival.
3/6 FannaL válasza:
Egyetértek, feliratos. Néhol utálom a szinkron hangokat, főleg mikor felismerhető, hogy ki az, és netán egy másik filmben, egy másik szereplő hangja volt. Én eredeti szinkronos filmeket/sorozatokat nézek, a feliratot már észre sem veszem, megszoktam olyan mintha ott sem lenne. Bár néhol tényleg jók a szinkronok-ezt általában megtudom a trailer-ből-azt akkor inkább azzal nézem. Nálam sem számít csak tényleg legyen jó minőségű. (meg az az alap, hogy ne késsen v. siessen a felirat)
5/6 anonim válasza:
jó hogy leszinkronizálják, így mindenki választhat hogy magyarul vagy eredeti nyelven szeretné megnézni, de igazából én is 90%-ban feliratosan nézem.
6/6 anonim válasza:
Valakinek biztos jó, nekem igazából édesmindegy, mert én mindent feliratosan nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!