Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr House hány darab tic-tacot...

MARIANN06 kérdése:

Dr House hány darab tic-tacot fogyasztott el a sorozat forgatása alatt?

Figyelt kérdés

Szerintetek a magánéletben hogy tud bot nélkül járni?

(Tudom hogy igázábol nem jár azzal!!!!!!)

Az ember leforgat 6 évadot azért szerintem megszokja hogy bottal jár.Na meg az a sok bogyo amit bekapkod?

A kedvenc sorozatom.

2009. nov. 4. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs mennyi cucut eszeget, de azt sok helyen lehet olvasni, hogy nagyon megviseli ez a bottal járkálás, már az is felmerült, hogy emiatt abbahagyja a filmet. Ezen az oldalon szoktam nézni a híreket róla: [link] meg sok más is van itt, nem tudom ismered-e.
2009. nov. 4. 12:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi eddig még nem ismertem.Köszönöm.
2009. nov. 4. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nemhogy felmerült állítólag azt mondta hogy ha továbbra is bottal jár House akkor folytatódhat a sorozat de nélküle, mert már felmerült a műtét is, teljesen tönkretette a derekát ez a bot...

Szerintem Drazséval már 1000-en is túl van mert eleve az első évad első részében 6-ot vesz be ha jól számoltam és mire ezeket lepróbálták már csak az a rész elvitt egy 25-30 bogyót..

2009. nov. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!