Vannak olyanok akik szintén utálják a Szulejmán című sorozatot?
Figyelt kérdés
Én utálom ezt a sorozatot. Nem tudom elhinni hogy Szulejmán ilyen élete lett, és így viselkedett volna. Ráadásul vannak benne olyan dolgok amik meg sem történtek a valóságban. A speciális effektek gagyik. Ez a sorozat sem jobb vagy különb mint egy latin amerikai sorozat.2013. szept. 12. 16:09
2/6 anonim válasza:
Most ha leírják neked vagy 20an, hogy igen, ez egy szar sorozat akkor jobban fogod érezni magad?:) tudod, kinek a pap, kinek a papné...;)
3/6 anonim válasza:
Minek nézed, ha nem tetszik, te szerencsétlen? Amúgy össze sem lehet hasonlítani a latin amerikai sorozatokkal, míg azok mind sz*rok, ez csúcs!
4/6 anonim válasza:
Hát én nem szeretem annyira de azért nézem Magyarország nagyon idegesít benne(nem sokára jönnek a serbet zabálók mohácsra)de ne lenne ilyen nyálas Szulejmán nem is ilyen volt a valóságba szánalmas...
5/6 anonim válasza:
Én meg speciel szeretem a mexikói sorozatokat(nem mindet, nagyon sok szar an, de van 1-2 jó), de ebből egy részt se bírtam végignézni, annyira gagyi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!