Keresek egy filmet, de csak a történetből emlékszem néhány mozzanatra, ki ismer rá?
Láttam egy filmet legalább 10 éve, és most újra megnézném, de nem tudom a címét.
A történet, amire emlékszem az, hogy egy (azt hiszem tanár) vidékre érkezik egy öreg házba, ha jól emlékszem Citroen kacsája volt. És nagyon megtetszik neki az a varázslatos hely, és összeismerkedik a szomszéd fiatal lánnyal. Van benne egy olyan rész, amikor lány nem eszik 3 napig, de jön valami fekete macska, és akkor eszik...
Van valami álom benne, hogy a lány azt álmodja, hogy egy nagy hernyó felfalta őket...aztán almát szednek, és a ponyvába csavarodnak, és az volt az álom, a hernyó...
Ja, meg olyan is van, hogy mikor találkozik ezzel a lánnyal, a pasi meghúzza a csaj pólóját, hogy bekukkantson, mintegy megnézve hány éves a lány....
Na ennyit tudok összehozni, aranyos film volt, és most szeretném újra megnézni...jó lenne, ha valakinek beugrana mi ez. Gondolom Francia a film, ha Citroen 2Cv volt benne....
Hát te marha jó vagy!
Ok, nem volt egyszerű, de szerencsére a 6. oldalon megtaláltam.
Azt írják a világ legjobb filmje. Kertben (Záhrada) 1995, rendezte: Martin Sulík
És mázli, hogy fenn van a youtubon: http://www.youtube.com/watch?v=YsCnZmrcHgk
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!