Szasa93 kérdése:
A dán The Killing magyar szinkronos sorozat meg lett vágva?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el nézni az eredeti, vagyis a dán The Killing című sorozatot. Szinkronosan tölöttem le az ncoreról, és őszintén szólva nem találtam annyira nyomasztónak, ijesztőnek mint ahogy olvastam kritikákat. Elkedtem gondolkodni, hogy mivel le van szinkronizálva, gondolom valamelyik magyar adón is sugározzák/sugározták a sorozatot, és ahogy már tapasztaltam pár kedvenc sorozatomnál, a mai médiatörvénynek hála, a különböző epizódok brutálisabb részeit kivágják. Tehát a kérdésem az lenne, hogy elképzelhető, hogy szinkronos sorozatot megvágták, vagy sem? Mert ha megvan vágva, akkor letölteném inkább eredeti nyelven, és felirattal nézném...2013. szept. 12. 02:57
1/3 anonim válasza:
Elképzelhető. Hogy őszinte legyek, az lepne meg, ha nem lenne megvágva. Minden szinkronizált film/sorozat meg van vágva. (Sőt, időnként még olyat is tapasztalok, hogy a zenéket is kicserélik alattuk.) Nem érdemes semmit magyarul nézni.
2/3 anonim válasza:
Az eredetit nézd meg. A címe Forbrydelsen (Egy gyilkos ügy). Szinkronizált.
3/3 A kérdező kommentje:
eredetiben nézem, szinkronnal. Ezt mondom.
2013. szept. 15. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!