Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik jobb:...

Szerintetek melyik jobb: Éjjel-nappal Budapest vagy Barátok közt?

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Mind a kettő hulladék, de talán a Barátok közt kevésbé rombolja az ember értékrendjét.
2013. szept. 11. 21:32
 2/9 -Igazmondó- ***** válasza:
44%
Egyik sem :)
2013. szept. 11. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát a mércét elég alacsonyra tetted ahogy látom... Rosszabb filmszerű szarokat már össze sem lehetne hasonlítani...
2013. szept. 12. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Én mindkettőt szoktam nézni. Sztem a Barátok közt már nagyon unalmas! Az Éjjel-nappal Budapest sztem egy kicsit jobb de persze mindennek van ellenérve.
2013. szept. 12. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Én évek óta nézem a Barátok közt, nagyon szeretem.

Azt nem igazán értem, hogy aki fikázza hogy ilyen meg olyan szar, az miért nézi?

2013. szept. 13. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
én is nagyon sok ideje nézem a Barátok köztöt csak egyszerűen beleuntam. Épp ezért inkább belealszok
2013. szept. 13. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem nézem... egyszer voltam barátnőmnél, aki egy részt se hagyott ki, de egyszerűen fertelmesen ostoba, semmi köze a valósághoz :) Legalább hasonlítana a valóélethez.

Az elhíresült jelenetek, amik youtube-on is fent vannak (Magdus anyus halála, és a szelleme, a lol hamisítvány, a 64 magos processzor, amit a NASA is megirigyelhetne, és "Mindent tud, még annál is többet, e-míilt is lehet vele küldeni" xD :D mit szeret benne valaki? Baromság az egész, legalább sejtésük lenne a valóságról.

2013. szept. 13. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
*email
2013. szept. 13. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Már ha az a kérdés, hogy melyik a kevésbé szörnyűbb, akkor a Barátok köztöt választanám.
2013. szept. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!