Eobard Thawne kérdése:
A horrorfilmekben tényleg megölik a színészeket?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 17:01
1/15 anonim válasza:
Igen, sajnos a színészek itt befejezik a pályafutásukat. :S
3/15 anonim válasza:
Sajnos igen. Sok színész lelte már így halálát.
4/15 HalkHogen válasza:
Nekem is nehezemre esett ezt elfogadni.
5/15 anonim válasza:
Persze. Nem tudtad? Nekem is volt egy ismerősöm, színész, szerencsétlent elhívták szereplőnek egy horrorfilmbe. Kegyetlen vége volt csórikámnak ;(... nem akarok beszélni róla.
6/15 anonim válasza:
igen,b+ több ezer színészt megölnek a horrorfilmekben... -.- már alig van kit felkérni
7/15 anonim válasza:
Sajnos igen, de ha látsz egy színészt több filmben, az azért van, mert Klónozták őket. Szegény Sean Bean-t évente megölik.
9/15 anonim válasza:
Utolsó voltam: Egyébként igen.. megölik őket.. :$ Nekem is fáj az igazság :D Főleg h a nővérem színész... Majd őt is megölik xDD :D :(( .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!