Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történik Hüremmel a Szulemá...

Mi történik Hüremmel a Szulemán c. sorozatban?

Figyelt kérdés

Belenéztem a török részekbe és a vége felé nem mutatják hol van.

Aztán van egy jelenet amikor egy tányér ételt adnak egy kékes-zöldes ruhás nőnek aki a földön fekszik, vörös hajú szerintem hürrem az. De miért lesz bezárva? Valaki aki esetleg végig nézte már az összes részét megírná hogy mi lesz vele? Hatice temetésél sem láttam.

Amúgy miért veri meg Hatice-t Hürrem?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 11. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
mert hürrem megöleti Ibrahimot.Ezért,talán.
2013. szept. 11. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Passz én csak pár jövendő részbe néztem bele, pl amiben Hürrem úgy néz ki mint aki megkattan és nekiesik Haticenak.

Azt sem tudtam hogy Hatice meghal szóval ezt is csak tőled tudom xD

Szerintem nincs értelme annak hogy ezt előre lekérdezd. Mert mi van ha valaki leírja neked az indokot? Akkor sem tudsz meg sokkal többet, csak ha regényben olvasod.

De ez sorozat. Ha a film végét lelövi neked valaki akkor max csak "árt" avval

2013. szept. 13. 00:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Pl én nem örülök annak hogy tudom mi lesz egy-egy szereplővel később. Szerintem te sem örülnél, csak ebben éled ki magad, ha ilyet teszel fel. Élvezd a sorozatot de ilyen lelövős dolgokat ne kérdezz, mert az már csak függőség élvezet nélkül.
2013. szept. 13. 01:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Eddig még egy hasonló (Szulejmánnal kapcsolatos) kérdésnél sem olvastam ilyen válaszokat mint amilyeneket most kaptam. Hát ez van!:)

De ha elolvastátok a kérdést és a választ/válaszokat, akkor titeket is érdekel!

Azért nézek bele, és olvasok előre. Mert nem valószínű hogy Magyarországon 4-5 éven belül leadják a sorozat eddigi évadjait! Főleg hogy egy rész adnak belőle hetente! Engem pedig érdekel ez van! Ez az oldal pedig arra való hogy kérdéseket tegyünk fel, mindenki olyat amilyet akar!

2013. szept. 14. 12:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy mikor kezdték itthon adni a sorozatot, már akkor utána olvastam a történelmi vonatkozásának! Mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire ferdítik el a valóságot!

És mivel valójában Szulejmán előbb halt meg mint Hürrem ezért is érdekelt a sorozat ezen része! :)

2013. szept. 14. 13:02
 6/11 anonim válasza:
Hurremet el fogjak rabolni a kesobbi reszekben, es ennek lathattad az egyik jelenetet. Azt hogy Hatice miert veri meg azt nemtudom pontosan.
2013. szept. 16. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen kérdező igazad van. Amúgy én annak ellenére is szeretem hogy nem igazán valósághű. Pl a magyarokkal kapcsolatban ugye a Lajos királyos részek. Már maga a magyar vár ábrázolása sem volt valósághű, ugyanis a magyar várak sokszor még a töröktől is díszesebbek voltak, de nem ez a lényeg. Hanem hogy a magyarok ellenségnek számítottak mert az oszmánok hódítani akartak. Az ellenséget meg ugye mindenki rossz színben tünteti fel szóval ez valamennyire természetes.

Igaz hogy a magyarok segítséget kértek a nyugattól, de ők megtagadták azt. Ezért a törököket a magyarok önerőből tartották fel. És ez nem egyszer fordult elő a történelemben. Sok külföldi történész ezek miatt is hívja a magyarokat a hősök népének. Ennek ellenére Lajost valami kis csótányként ábrázolják aki össze vissza cselt akar szőni a törökök ellen, és még így is elbukik. Na szóval azért nem teljesen valósághű, de érthető hogy inkább magukat fényezik a törökök mint másokat.

2013. szept. 16. 20:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Tényleg minket tüntetnek fel rossz színben, de hát várható volt. Mint ahogy te is írtad, természetes hogy nem magukat fogják lehúzni!

2013. szept. 17. 10:23
 9/11 anonim válasza:
Ki fogja megverni Hürremet?
2013. szept. 21. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok dolog.

Nem Hatice veri meg Hürremet, hanem fordítva.

Szulejmán törvényes feleségéve fogadja.

Ayse Hafsa halála után Őt koronázzák meg, mint valide.

Megmérgezik, Hatice parancsára.

Szintén Hatice révén, elrabolják.

Eltűnése alatt Mihrimah veszi át a helyét.

A negyedik évadban meghal.

2013. szept. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!