Tudtok még ilyen gagyi szórakztató filmet mondani? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ezeket láttam ismerem.
Gyilkos cápa vs. óriáspolip
Szupercápa
Kétfejű cápa
Ősgyík az őshüllő ellen
Megapiranha
Megacápa az óriáskrokodil ellen
Megapiton kontra óriásaligátor
Gyilkos pókok
#cápa #izgalom #nevetés #gyilkos #óriás #lendület #óriáspolip #Megapiranha #kétfejű #film horror akció vígjáték űbergagyi
2013. szept. 8. 16:39
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
kösz, de inkább szinkronos kéne.
2013. szept. 8. 16:58
3/10 anonim válasza:
Némelyik szinkronos pl.: Transmorphers :D
5/10 cathilina válasza:
Azért a Shaolin soccer (Üsd, vágd, focizzál!) se semmi, de tényleg az Asylum a legnagyobb produkciós iroda, ami szinte csak ilyesmivel foglalkozik. A személyes kedvencem az Almighty Thor (IMDb szerint a magyar címe Thor, a legyőzhetetlen, bár én még sosem hallottam róla, hogy szinkronizálták volna)
6/10 Garott válasza:
Ha nem csak állatos filmeket akarsz, és hajlandó vagy feliratosakat is nézni akkor a Troma filmek a neked valók. Ők készítik a legelmebetegebb szar/jó filmeket. Olyan filmjeik vannak, mint a Ninfomán barbárnő a dinosazurusz pokolban, vagy az élőhalott csirkék támadása, és a kultikus toxikus bosszuálló trilógia. Itt egy trailer egy mostani filmjükből a thangskillin 3 -ból: http://www.youtube.com/watch?v=I-u5baokRi0
7/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, de a cápavihar mindent visz. csütörtök este universalon. :)
2013. szept. 13. 21:25
8/10 A kérdező kommentje:
2013. szept. 20. 12:07
9/10 A kérdező kommentje:
Szellemcápát is kipipálhatom. :)
2013. szept. 28. 01:05
10/10 cathilina válasza:
Ja, amúgy már készül a Megashark vs. Mechashark is, az is jónak ígérkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!