Melyik lehet ez a film?
Figyelt kérdés
Talán 15 éve láthattam a filmet, de nagyon zavaros, nem emlékszek rá. Nagy valószínűséggel horror, mert egy olyan jelenet maradt meg bennem, hogy egy robot (vagy egy lány, akibe valami chipet ültettek és úgy mozgott, mint egy robot) bemegy valami mogorva öregasszony házába és egy kosárlabdát úgy hozzávág az öregasszony fejéhez, hogy az szétloccsan.. :)
Múltkor megláttam a Rövidzárlat (1986) címet, és azt hittem, hogy az az, de nem lehet, mert az vígjáték. Nem hiszem, hogy ilyen jelenet lenne benne (csak ezért nem szeretném letölteni). A 2. része is vígjáték, szóval nem tudom melyik lehet az a film. Köszi a segítséget.
2013. szept. 8. 15:48
2/3 A kérdező kommentje:
Ez az! Köszi :)
2013. szept. 8. 21:07
3/3 A kérdező kommentje:
www.youtube.com/watch?v=lSW2pPlZF-M
:)
2013. szept. 8. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!