Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ebben tényleg lehet igazság?

T_GaRami_a kérdése:

Ebben tényleg lehet igazság?

Figyelt kérdés
Kapcsolgattam a tv-t és találtam a LifeNetworkön, egy olyan műsort aminek az volt a címe, hogy rejtélyes igazságok. Mondanak benne mindig egy csomó érdekes sztorit, de mindig csak a végén mondják el, hogy melyik igaz. De vannak olyan hülyeségek amik igazak, de szerintem biztos nem. Volt olyan, hogy egy ember a guruló törölköző tartóban szökött meg a börtönből és egy másik börtönbe vitték. Ez igaz volt és ez hihető is, de azt nem hiszem, hogy valakinek nagyon bűntudata van, mert nem volt ott egy halott öreg nő temetésén (nem tudom már kije volt) és érzi az illatát, látja őt és senki más nem. A végén kijön a boltból elütik és a halott nő suttog valamit neki és meghal. Elvileg ez is igaz történeten alapul. Na jó, lehet, hogy megőrült a bűntudat miatt, de itt egy másik, ezt nem tudjátok megcáfolni: Két barátnő, akik lakótársak, a pasijukkal akarnak menni egy buliba, utána pedig a péntek 13-at akarják megnézni. A két barátnő közül az egyik már sokszor látta ezt a filmet, de most mást lát. (ez még a buli előtt van.) Lát egy vonatot, meg hogy a két pasi meghal, meg a barátnőjét is látta és mindezt a tévében és azt hiszik, hogy megőrült. A a barátnőjét meggyőzi a két pasi elmegy a buliba és később a hírekben mondják, hogy meghaltak vonatbalesetben. Igazából az a kérdés, hogy ezek a történetek tényleg lehetnek igazak, vagy ez olyan hülyítés, mint az EZO.tv vagy az x-faktoros szavazás? Vagy egyáltalán a műsor lehet igaz? (aki félreértette volna, mind a két történet igaz, de ez nem olyan mint az állítólag, hogy kipróbálják és úgy döntik el, hogy igaz, vagy nem. Ezt már tudják, csak a végén mondják. tehát lehet, hogy csak hülyítésképpen mondják, hogy igaz.)

2013. szept. 7. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Vszeg kevesebb tvt kellene nézned...
2013. szept. 7. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 4 éve nem nézek tv-t. Pont az ilyen hülyeségek miatt.
2013. szept. 8. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!