Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit gondoltok Ibrahim és...

Ti mit gondoltok Ibrahim és Hatice kapcsolatáról?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon aranyosak együtt. <3 Kár,hogy Ibrahim megcsalja Haticet Nigárral.De Ibi azért csalja meg Haticet,mert már nem szereti vagy mi?O.o

2013. szept. 7. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Látom, nem csak én néztem előre a történeteket:D Nem tudom, nekem kicsit "kezdőknek" tűnnek, de lehet, hogy csak a korhoz akarnak hitelesek lenni. Gondolom Nigart jobban fogja szeretni. Apropó Nigar. Őt is megfogják ölni?? :oo
2013. szept. 8. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy Nigar egy szikáról fog leugrani és lesz egy gyereke Ibrahimtól de Hatidzse megöli vagy valami ilyesmi..

Egyébként szerintem Hatidzse nem illik Ibrahimhoz Nigarral sokkal jobban eltudom képzelni mert Nigar határozott nem olyan szolís kis lány mint Hatidzse.

2013. szept. 8. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
*szolid
2013. szept. 8. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol nézitek előre a sorozatot? Leírnátok nekem az oldalt? Köszike.
2013. szept. 8. 21:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Utalsó válaszoló: Youtub-on :)
2013. szept. 9. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
azt megtudja valaki mondani,h miert kellett megenni hurem regi szerelmenek azt a valamit,amitol meghalt?
2013. szept. 11. 21:51
 7/9 anonim válasza:
Mert Ibrahim megtudott mindent a kettőjük múltjáról, és azzal fenyegette Hürremet, hogy ha nem eszi meg önként akkor elmondja a szultánnak, de akkor a gyerekeit és őket is meg fogják ölni. Leo úgy döntött hogy inkább ő eszi meg mint Hürrem, mert neki így sem lenne már értelme az életének. (Valószínű ha Sadika nem támadott volna rá Szulejmánra, akkor Ibrahim Hürremet is rákényszerítette volna, hogy megegye..)
2013. szept. 12. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es ez tökéletes válasz volt. Amúgy nem is értelek titeket, hogyhogy így előre tudjátok nézni az egészet, én csak akkor tudom fejben tartani a lényeget ha nem nézek előre dolgokat, az csak bezavarna nálam. Szóval szeretek így sorban haladni.

Na szóval így igaz, hogy az előtte lévő részben Ibrahim fenyegetőzőtt, de ugye Hürrem szerencsés csillagzat alatt született mindig megússza. Az a jó benne hogy nem olyan mint egy amerikai karakter. Hanem teljesen valós mert ugye az életben is vannak olyan emberek akiknek segít a sors is. Emellett okos is szóval szerintem a karaktere tökéletes lett. Mivel élethű, nem úgy mint sok amerikai karakternél. Szóval az is az eszéről árulkodik hogy azt hitte hogy ő is "végveszélyben" van, de a helyzetnek megfelelően tudott reagálni, sőt az egész szituációt a saját javára fordítani, de nem tervezte el, szóval nem úgy kell elképzelni mint egy szociopatát. Az érdekes az hogy nem rosszindulatból cselekszik, hanem karmikus adósság miatt, ez nyilvánvaló itt is és sok más sorozat foglalkozik evvel a karmikus adóssággal.

2013. szept. 13. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyosak együtt. Ibrahim jobban szereti HATICET mint Nigart
2019. jún. 26. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!