Tudtok nagyon durva lehetőleg pszicho horrort? Amitől esetleg ti nem tudtatok aludni vagy féltetek.
Szabad tudnom hány éves vagy?
Ha eddig nem féltél egyik filmtől sem, akkor ezután pláne nem fogsz. És nem is fogsz találni olyat, amitől fogsz félni. Ha idősödsz, akkor rájössz, hogy nem azok a félelmetes filmek, amikből fröcsög a vér, hanem az, aminek komoly és mély mondanivalója van valamilyen szinten. Ha bele tudod élni magad a filmbe akkor az üthet úgy is, hogy napokig úgy járkálsz, mint a zombi és lehet egy csepp vér nem volt a filmbe.
Most hirtelen nem tudok ilyen filmet ajánlani, de én 30 éves fejjel most láttam először a Veszélyes jövő c. (2000) filmet és szerintem a vége elég komoly, ha belegondolsz és beleéled magad, nagyon beleéled magad.
Emellett pl. a Groteszk c. gagyi beteg film közben lazán megkajáltam. Semmi... Inkább nevetséges volt..
A kört is láttam már. :)
Utolsónak ,köszönöm!
Az inside-t láttam, az új filmet terveztem megnézni(conjuring) és a szerb filmen régóta gondolkozok,csak hát igen érdekes film. Mártírokat régebben valamiért nem néztem végig ,pedig minden filmet végig szoktam,de akkor megnézem majd még egyszer ,ahogy a többit is. köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!