Mikor lesz már Hipervándor 2?
Figyelt kérdés
Szerintem az egyik legnagyobb rajongója vagyok a filmnek.
Ha nem lesz második rész abba beleőrülök. 2008 óta így is sokat szenvedtem.
2013. szept. 3. 17:48
1/6 cathilina válasza:
Nem hiszem, hogy gyártanának belőle második részt. Az elsőt is jól lehúzták - szerintem nem is teljesen alaptalanul, bár talán indokolatlan mértékben. Persze még mindig nyereséges volt, ráadásul az alapötletből jó dolgokat is ki lehetne hozni, de még nem hoztak nyilvánosságra semmit arról, hogy folytatnák.
2/6 A kérdező kommentje:
Jajj remélem folytatják.
Ittvan egy cikk a folytatásról(igaz régi de reményt ad a mgamamfajtáknak) [link]
2013. szept. 4. 15:16
3/6 cathilina válasza:
Ez egy 2010-es cikk, és még mindig nincs semmi konkrét. Szerintem elvetették az ötletet, ha már három éve nincs róla semmi új hír.
4/6 B~Way válasza:
Sajnos még mindig nincs hír és fejlemény róla.
Ennyi idő után pedig biztos h nem lesz :(Pedig oltári nagy film szerintem
5/6 anonim válasza:
Hasonló sorozat viszont akad: the tomorrow people
6/6 anonim válasza:
elméletileg 2018ban adtak ki egy trailer-t a folytatásról ami 10 részes lesz, sorozat formájában ,de nem találom egyenlőre sehol ezeket a részeket ,pedig szerintem is oltári jól sikerült film..mint torténetileg és látványban is. Amúgy Impulse a címes és a youtube red-en lehet megnézni..bár nem is hallottam még erről a Youtube red-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!