Ki ert velem egyett abba h a csontváros iszonyat jo?
Figyelt kérdés
Èn olvastam a könyveket és lattam is Es szerintem fatasztikus lett.a szinészek is nagyon nagyon jok.a jace meg clary nagyon aranyos eggyutt.jace olyan iszonyat aranyos pullantásokkal néz clary felé.mindenesetre a csokos jeleneteket nem mindig szeretem de ez nagyon nagyon jol meg lett csinalva.imàdom ezt a filmet <3<3<3<3<3<32013. aug. 31. 17:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem Jace-nek valaki egészen másnak kellett volna lennie. Nekem borzalmas, mennyire nem tetszik ez asrác a szerepénben. A film am egész jó volt bár kicsit több hangsúlyt fektettek a romantikus szálra mint kellett volna. Hiányoltam szegény haverjának a patkánnyá változtatását. Ha már a rúnákat meg a démonokat igazán szuper módon megcsinálták egy patkánnyá változás is simán belefért volna. De am jó volt. Várom a kövi részt! :D
2/4 A kérdező kommentje:
Jo a patkànyos rèszt én is hiànyoltam meg a végén a kelyheset is.igy h a hamis kehely van valentinnál nem tom h fogjàk megcsinálni a következő részt mert ìgy már az nagyon sokban elfog térni a könyvtől.
Viszont abban nem értek egyet h jacet màs szinész kellet volna jàtsza.szerintem nagyon jol jàtszott az elképzelt jacemhez nagyon hasonlìtott és szerintem nagyon jol csinàlta.én imádtam.szòval sterintem nagyon jo h lily collins és jamie campell-bower volt clary és jace mert szerintem irtò aranyosak együtt és mindketten nagyon jok voltak.<3
2013. szept. 1. 12:29
3/4 Nem kell lepontozni! válasza:
Tegnap néztem meg, azt kell mondanom h. a kedvencem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!