Fairy tail anime 125-154-ig nincs benne a mangában?
Figyelt kérdés
A mangát olvasom és elkezdtem nézni az animét is de a 125-154-ig lévô anime részre nem emlékszem, hogy a mangában benne lett volna.2013. aug. 30. 19:11
1/9 sszun válasza:
mert akkor az filler volt a fairy tail-be a vége felé sok filler volt
2/9 anonim válasza:
Az filler volt. És nem igaz, hogy sok van, mert az az egy van benne, bár az igaz, hogy hosszú. Én kihagytam, csak bezavart, és untam is.
4/9 anonim válasza:
Filler.
Bár, ahogy elnéztem az utalásokat, az Oracion Seis a mangában is újra fel fog tűnni. Na, az érdekelne, hogy az anime miként oldja majd meg.
5/9 anonim válasza:
Már ha lesz belőle tovább anime. És még a mangában sem voltak benne újra :))
6/9 anonim válasza:
annyira sztem nem volt filler,mert végül is az fontos,hogy csak 2 csillagmágus maradt(Lucy,Yukino)....meg hogy Kinana és Cobra találkoznak,meg vmi biztos volt még.....én úgy gondolom hogy csak vmi ürügy kellett ezekhez :)
7/9 anonim válasza:
ellnézést én nem nézem az anmét csak olvasom, mi torténik ebben a fillerben?
8/9 anonim válasza:
Lemoon:
pff...nagyon hosszú,és én nem magyarázok vmi jól...nézd meg az animét,ha van kedved :3
9/9 anonim válasza:
SPOILER! az Oracion Seins vagy hogy hivjak ujra felbukkan a mangaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!