A 13. szülinapomon ottalvós bulit szeretnék szervezni. Milyen horrorfilmek vannak, amiktől mindenki majd' összefosná magát, miközben én az éjszaka közepén bökdösöm, ijesztgetem őket? :D
Figyelt kérdés
Én az ilyen dolgokat inkább viccesnek találom, mint ijesztőnek, szóval bármi jöhet. (De jó lenne valami olyan film, ami nem 16 éven felülieknek szól, de mégse olyan gyenge, hogy ne legyen hatással a többiekre.)2013. aug. 30. 17:54
1/14 anonim válasza:
nem hiszem, hogy létezik olyan horrorfilm, ami ne lenne dögunalmas és nem 16 éves felülieknek szól :D
2/14 anonim válasza:
Ja, ilyen nem nagyon van. A legtöbb horror eleve 18+, maximum 16+, még ha adott esetben nevetségesek is (pl. a Zs-kategóriás alkotások).
3/14 -Igazmondó- válasza:
Nemrég néztem a Dead Silence-t, 2007 es és nem volt olyan rossz. Ajánlanám azt, csak vannak eléggé unalmas részek.
4/14 A kérdező kommentje:
Ez a kegyetlen világ! Miért nem képesek elhinni, hogy léteznek hihetetlen idegrendszerrel megáldott gyerekek?
Mindegy, azért köszi. Amúgy nem feltétlen kikötés, hogy ne legyen korhatáros, csak gondoltam, hogy örülnék neki. Szóval JÖHET MINDEN, NE KÍMÉLJETEK!!! :D
2013. aug. 30. 19:05
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi, érdekesnek tűnik. :D
2013. aug. 30. 19:07
6/14 anonim válasza:
Vannak gyenge horrorok, amik csak próbálnak azok lenni, de attól még korhatárosak.
7/14 bakur12 válasza:
Sziklak szem 1,2 - nekem tetszik es nem olyan veszes.
9/14 anonim válasza:
A sziklák szeme egy iszonyatosan gusztustalan és aberrált film, 13 évesen szerintem a világból kiszaladtam volna tőle. Most sem nézném meg újból. Nagyon is 18+. Undorító. Nem ijesztő, hanem undorító. Ne azt válasszátok...
10/14 anonim válasza:
sziklák szeme, kör , démonok között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!