Melyik film lehet ez?
Figyelt kérdés
Régen láttam a TV-ben de nem tudom mi a film címe és a történetre is csak kevésre emlékszem. A lényeg az hogy ez egy mese (nem animációs) ami karácsonyról szól és kosárlabdáznak benne. A főszereplő nekem olyasmi figurának tűnt mint Adam Sandler. És a lényeg az volt hogy a főszereplőnek meghalt a családja amikor kicsi volt és akkor még jól kosarazott vagy ilyesmi és most már egy megkeseredett ember. Valami hasonló volt, meg volt egy rész amikor mintha be lett volna tépve és betört a plázába és a kirakattal beszélgetett vagy valami hasonló.
Melyik film/mese lehet ez?
2013. aug. 30. 13:30
2/2 A kérdező kommentje:
aztabetyár tényleg! KÖSZÖNÖM!!!!!
2013. aug. 30. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!