Mik a legjobb legviccesebb horrorvígjátékok, amiken a legtöbbet lehet nevetni?
Először is caps lock off.
Másodszor, ha ezek tetszettek, nézd meg a Hullajó c. filmet.
Pokolba taszítva
Hullajó
Tremors - Ahová lépek szörny terem (csak az első rész)
Grabbers
Náci Zombik
Frászkarika
Lesbian Vampire Killers
Zombie Strippers
Evil Aliens
Zombieland
Horrorra akadva, 1 2 3 4, Az 5.-ikre sokan mondják, hogy szar, de szerintem elmegy, a többi mind király.
Amúgy a haláli hullák hajnala közben nem volt olyan érzésed, mintha a szereplők retardáltak lettek volna, és soha nem láttak volna zombis filmeket?
Szerintem pont, hogy nem tudják. Felsorolok három dolgot. 1. Amikor kijönnek a winchesterből és azt hiszik, hogy az a két zombi csókolózik és még be is szólnak nekik.
2. Lemegy a boltba üdítőért, de nem veszi észre, hogy körülötte mindenki zombi és tetemeket rágnak, áá nem.
3. Amikor bemegy a kertükbe az a zombi, megdobálják kővel, hogy jól van-e, mert ugye azt hitték, hogy egy nő, bocs ha rosszul emlékszem, de szerintem akkor már megvolt az a híradó amiben elmondták. De amúgy király film volt, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!