Szavazás! Elcs. Szik e a Star wars 7-et?
Figyelt kérdés
Csak egy igennel vagy nemmel szavazzatok! A premier napján összeszámoljuk az eredményt, majd megnézzük a filmet és levonjuk a konklúziót.2013. aug. 29. 22:48
4/12 Fuxreiter.Jack válasza:
Nem! A Bosszúállók szar volt? Nem, rekord film, és az is Disney
5/12 anonim válasza:
Nem a Disney miatt, hanem mert sztem a star warsot megkéne hagyni úgy ahogy most van. Sztem a film jó lesz, csak nekem nem fog tetszeni: 1. mert ez már nem is a eredeti. 2. mert a 6-ban vader meghalt (nem tudom rajta túl tenni magam :D)
A Disney tuti nem tudja majd ugyanazt az érzést visszaadni, mint legalább az első 6 részben. Lehet Lucas sem tudná... És a hozzászólásból pont kihagyom, hogy igen vagy nem :D Számomra egy biztos: IGEN (kivéve ha Vader is visszatér, akkor nem biztos)
7/12 anonim válasza:
Igen. George a Star Wars 6. részét ugy fejzte be ,h már tudta ,h nem fogja folytatni ....vagyis mondhatjuk csattanoval zárul..Nem tudom ,hogy fogja ezt megcsinalni J.J Abrams...Mert igy mar nagyon nehez lessz..De ki tudja..messze van még a 2015..de szerintem se fog egy jó filmet kihozni belöle...
8/12 anonim válasza:
Nem. Abrams csodát művelt az egyre röhejesebbé váló Star Trekkel is. Nem lesz gond, az viszont nyugodtan kijelenthető, hogy az új trilógiánál biztosan jobb lesz.
9/12 anonim válasza:
ha lesznek benne sithek,akkor nem lehet sz-ar.
úh nem cseszik el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!