Hány éven belül jöhetnek be az UHD-s felbontású (4K-s) filmek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 18:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem pár év biztosan van még addig.
Nem rég láttam egy UHD tévét. Eszméletlen, nem tudtam eldönteni, hogy ez 3D-e vagy sem, aztán rájöttem, hogy olyan hihetetlen sok pixelből áll, hogy térhatásúvá teszi :D
Milyen lehet majd ezen Bosszúállókat nézni?? :DD
2/2 Komplikato válasza:
Nem olyan nagyon sokára, az a kérdés mi lesz az adathordozó? Csak mert sokak szerint a lemezek kora lejárt, de pár gyártó már csinált hozzá új fajta BD lemezt, csak ahhoz is új lejátszó kéne.
A moziba kerülő filmek zömének digitális kópiája eleve 4K, ilyen adásokat elég régóta rögzítenek már pár helyen, az NHK-nak 2006 óta van 4K felszerelése.
Kérdés van e rá valós igény? Hiszen ilyen felbontáshoz már szvsz "TV fal" kell, hogy értelme legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!