Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan lehet filmeket letölten...

Honnan lehet filmeket letölteni? (Lehet fizetős is a honlap)

Figyelt kérdés
Szeretnék filmeket letölteni, és keresgélek össze-vissza, hogy hol lehet már egy rakás van, csak az a baj, hogy csomó film hiányzik a honlapokról vagy pedig nagyon lassan tölti be a filmet! Így gondoltam, hogy lehet fizetős honlap is mert ott csak több film van meg gyorsabban jönnek le a filmek stb.! Szóval lehet fizetős honlap is, az a lényeg, hogy elképesztően sok film legyen fent és gyorsan jöjjön le a film (Nekem a 200kbps is jó, de gondolom gyorsabban jön le majd fizetős honlapon)
2009. okt. 31. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Torrenten próbáltad már? Én eddig minden filmet megtaláltam ott. www.mininova.org meg a többi.
2009. okt. 31. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem szoktam mininova.org-n lenni, mert az azthiszem angol és én nem nagyon tudok angolul plusz én úgy szeretném, hogy filmeknél a címűk ott legyen és ne nekem kelljen keresgélni! Szóval én valami nagyon jó honlapot szeretnék ahol nagyon sok a film, és az se ártana, ha lenne hozzá kép is (De ez nem muszály) plusz, hogy valami kis ismertető is legyen hozzá, és gyorsan szedje le a filmet!
2009. okt. 31. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

kgb-site.net

gportal.hu/filmcenter

babaix.atw.hu

ezek nem fizetősek, bár van amelyiknél regisztrálni kell. Az 1. és a 3. oldalról szoktam letölteni, szerintem jók!:)

2009. nov. 1. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Media Marktba bemész az is fizetős 99 huftól van dvd, kezedbe is veheted és képek is vannak róla.
2009. nov. 5. 17:34
 5/5 A kérdező kommentje:
De nekem nem bolt kell, hanem letöltő honlap!
2009. nov. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!