Ash-nek a Pokémonból tényleg van egy bátyja?
Nincs neki, egyedüli gyerek. Ash családjáról szóló bekezdés a Bulbapedián:
Family
Ash is an only child that lived with his mother, Delia Ketchum, until he left for his Pokémon journey at the age of ten.
His father has not been introduced. The anime suggests that his father was once a Pokémon Trainer who began his journey in Pallet Town, and that he is still living. In the original, he is also confirmed to have a grandfather, and his son (Ash's father) followed his footsteps. An interview with the series' storyboarder Masamitsu Hidaka confirmed Ash's father is a Trainer on his own journey. According to Hidaka, Ash's father may or may not be introduced in the series, depending on its necessity to further Ash's maturity and development as a Trainer.
köszönöm a válaszokat :D már csak azt nem értem hogy miért mondta akkor azt hogy van neki egy ? o_O"
1. évad 36. rész: A változó Eevee
"Misty: Milyen jó ha az embernek bátyjai vannak!
Ash: kölcsönadjam egy kicsit az én bátyámat?"
Igen ott a magyar szinkronban , csak a magyar szinkron exkluzív pontja volt
tényleg teljesen más mond
Kb ahogy én kihallom a japánbol , aki olyan régotta animézuik mint én , rá ragad ez az !
- Kasumi ( Misty ) tényleg azt mondja , hogy " király , milyen jó lehet ha fiú testvéred van "
- Satoshi (Ash ) erre azt mondja
" Te épp elég jó férfi vagy "
Ezzel arra utal Satoshi (Ash ) , hogy Kasumi (Misty ) annyira erőszakos és erős , mint egy fiú
Tehát kétségbe vonja lányosságát , és a lány mivoltát !
Erre Kasumi (Misty ) meg üti őt !
Így mindjárt érthető , hogy miért üti meg , azért miért ütné meg , mert kölcsön adná neki a bátyát ?!
Nem tudom mit gondoltak a szinkron készítői !
A magyarban pl Kasumi pofonjait is kivágták ,amikor felpofozza Satoshit
Vagy pl amikor Takeshi kérdezi , hogy mióta utazik pikachuval
Magyarban 2 hónapot mond , míg a japánban 2 hetet mond , kész vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!