Cinema city VIP terem aréna plázában hova érdemes ülni?
Figyelt kérdés
Még nem voltam, és majd pár nap mulva megyek. Hova üljünk? Előre? Vagy itt sem jó elol mint a simában sem, mert nagyon felfele kell nézni?
És egyébként lehet mondjuk fél órával vetites elott menni, és vacsizni? Utána meg még kérni üdítőt meg popcornt és bemenni a filmre? Meg utána ha elfogy, akkor kint adnak masikat szinten ingyen ha kersz?
2013. aug. 24. 22:52
1/6 anonim válasza:
Ne menj a VIP terembe. A vászon kicsi, a székek semmi pluszt nem nyújtanak kényelemben... Akkor meg mi értelme? Inkább nem VIP terem, nagy vászonnal...
2/6 A kérdező kommentje:
Egy bartommal megyek és ő szeretné kiprobalni. Csak gondoltam, akkor már jo helyre uljunk...
2013. aug. 25. 07:52
3/6 A kérdező kommentje:
Első, nagy hülyeséget írtál. Király volt, a székek dönthetők voltak, és nekem nagyobb élmény volt ez mint a sima.
2013. okt. 12. 12:05
4/6 anonim válasza:
Mert igénytelen vagy. Kár vitatkozni.
5/6 A kérdező kommentje:
hohó, szóval igénytelen vagyok, mert jobban tetszett a bőr fotel amit lehet állítgatni, a tágasabb de kisebb terem?!!
2013. okt. 19. 19:31
6/6 Bau1981 válasza:
Nekem a második sor közepe a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!