Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Cinema city VIP terem aréna...

Cinema city VIP terem aréna plázában hova érdemes ülni?

Figyelt kérdés

Még nem voltam, és majd pár nap mulva megyek. Hova üljünk? Előre? Vagy itt sem jó elol mint a simában sem, mert nagyon felfele kell nézni?

És egyébként lehet mondjuk fél órával vetites elott menni, és vacsizni? Utána meg még kérni üdítőt meg popcornt és bemenni a filmre? Meg utána ha elfogy, akkor kint adnak masikat szinten ingyen ha kersz?

2013. aug. 24. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne menj a VIP terembe. A vászon kicsi, a székek semmi pluszt nem nyújtanak kényelemben... Akkor meg mi értelme? Inkább nem VIP terem, nagy vászonnal...
2013. aug. 25. 02:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy bartommal megyek és ő szeretné kiprobalni. Csak gondoltam, akkor már jo helyre uljunk...
2013. aug. 25. 07:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Első, nagy hülyeséget írtál. Király volt, a székek dönthetők voltak, és nekem nagyobb élmény volt ez mint a sima.
2013. okt. 12. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert igénytelen vagy. Kár vitatkozni.
2013. okt. 17. 03:32
 5/6 A kérdező kommentje:
hohó, szóval igénytelen vagyok, mert jobban tetszett a bőr fotel amit lehet állítgatni, a tágasabb de kisebb terem?!!
2013. okt. 19. 19:31
 6/6 Bau1981 ***** válasza:
Nekem a második sor közepe a kedvencem.
2015. márc. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!