Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Minek folytatni a Tökéletes...

Minek folytatni a Tökéletes hangot?

Figyelt kérdés

Most komolyan meg akarják buktatni? Minek egy jófej kis vígjátékból, aminek volt eleje, volt vége, folytatást csinálni? Csak én nem vagyok híve ennek? Valami úgy jó egymagába ahogy van. Nem kell ebből is pl:. HSM trilógiát csinálni. :S Példa:.Én például az St. Trinians-ot se folytattam volna. Az nagyon jó volt úgy, hogy egy része volt.

És ez most nem támadásból mondom. :S Nektek mi a véleményetek?

2013. aug. 24. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A pénzből jó a még több.
2013. aug. 24. 18:08
 2/3 Sinead ***** válasza:

Én inkább a Halálfutam trilógián vagyok kiakadva. Az első rész után csináltak egy előzményfilmet, utána pedig egy filmet, ami az előzmény után van..

Nincs olyan sok éneklős film, gondolom ezért akarják folytatni. Nekem kifejezetten tetszett az első rész, párszor meg is néztem angolul, mozisan, és rendes minőségben is. Ki tudja, lehet felülmúlják az első részt.

2013. aug. 24. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom :S Én annyira nem szeretem, ha egy egyszerű történetet szét húznak. Olyan mintha mondjuk az Easy A-ből akarnának folytatást csinálni. Szerintem. :S Valaminek jó ha csak egy része van.
2013. aug. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!