Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elmagyaráznátok nekem a...

Globuskecsap kérdése:

Elmagyaráznátok nekem a szemfényvesztők végét?

Figyelt kérdés
Azt a részt nem értem, amikor a "szeméttelepen" vannak...
2013. aug. 24. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen szeméttelep?
2014. jan. 7. 17:00
 2/5 anonim válasza:

Azt hiszem a kérdés feltevője erre gondol: http://www.youtube.com/watch?v=P-SQOdAoPR8

(elég halk szóval szerintem tekerd fel rendesen a hangerőt)

Ez a jelenet nem volt benne a moziváltozat végén, ellenben a DVD-n igen. Én se nagyon tudtam értelmezni, nekem az a tippem h ez a jelenet előkészíti a folytatást (mert lesz, csak nagyon sokára), mintegy "előzetes" belőle. Vagy legalább jelzi h lesz. Remélem segítettem. Akinek van még/jobb ötlete én is kíváncsian várom :)

2014. szept. 17. 20:29
 3/5 Kazgabrob válasza:

Hasonló lérdés de nem írom le egy teljesen újba.

Attól a körhintás résztől kezdve totál elvesztettem a fonalat.

Hogy miért volt az egyáltalán ott vagy hogy mire volt az jó.

2014. okt. 16. 22:20
 4/5 anonim válasza:
Igaz nem mai kérdés, de erre én is kíváncsi lennék. Mármint az utolsó válaszolóéra. Mi is az a szem? Most ez így teljesen hülyeség volt szerintem. Felszálltak a körhintára és eltűntek... Ez valami titkos bűvész brigád? :D Mert a börtönös résznél a csávóka mondott valami olyat Morgan Freeman-nek hogy szeretett volna csatlakozni oda.
2015. dec. 14. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A Szem-ről esik szó a filmben, annál a DVD-s jelenetnél, ahol Morgan Freeman mondja el, hogy az egy mágusokat örző, védő rend.

A körhintához annyit, hogy az már több mint 30 éve ott van, ahogyan a fa is, amiben az üvegbezárt kártyalap van. A körhintáról akkor esik szó, amikor Alma felolvassa a könyvből, hogy Shrike 14 éves korában aláíratott egy kártyalapot egy KÖRHINTÁSSAL [...]

2016. jún. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!