Elmagyaráznátok nekem a szemfényvesztők végét?
Azt hiszem a kérdés feltevője erre gondol: http://www.youtube.com/watch?v=P-SQOdAoPR8
(elég halk szóval szerintem tekerd fel rendesen a hangerőt)
Ez a jelenet nem volt benne a moziváltozat végén, ellenben a DVD-n igen. Én se nagyon tudtam értelmezni, nekem az a tippem h ez a jelenet előkészíti a folytatást (mert lesz, csak nagyon sokára), mintegy "előzetes" belőle. Vagy legalább jelzi h lesz. Remélem segítettem. Akinek van még/jobb ötlete én is kíváncsian várom :)
Hasonló lérdés de nem írom le egy teljesen újba.
Attól a körhintás résztől kezdve totál elvesztettem a fonalat.
Hogy miért volt az egyáltalán ott vagy hogy mire volt az jó.
A Szem-ről esik szó a filmben, annál a DVD-s jelenetnél, ahol Morgan Freeman mondja el, hogy az egy mágusokat örző, védő rend.
A körhintához annyit, hogy az már több mint 30 éve ott van, ahogyan a fa is, amiben az üvegbezárt kártyalap van. A körhintáról akkor esik szó, amikor Alma felolvassa a könyvből, hogy Shrike 14 éves korában aláíratott egy kártyalapot egy KÖRHINTÁSSAL [...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!