Egyik se, mert ők plüssállatok, és a plüssállatoknak nincs nemi nemi identitása.
2013. aug. 24. 13:12
13/21 anonim válasza:
Mivel Földessy Margit a magyar hangja felteszem lány...
DE
Az eredeti hangja John Fiedler (férfi) ebből az következik, hogy férfi.
Viszont ha ez is meg az is akkor vagy nagyon elb@@sztak valamit idehaza a hangkiosztással, vagy egyszerűen tényleg travi szegény disznó...
2013. aug. 24. 13:12
14/21 anonim válasza:
Kicslány, ahogy mondta a lányom mikor 2éves volt.
2013. aug. 24. 13:16
15/21 anonim válasza:
9# kérlek legalább nézz utána valaminek mielőtt abszolúte vérforralóan helytelenül írod le valakinek a nevét... "Földessy"
2013. aug. 24. 13:16
16/21 anonim válasza:
homár
2013. aug. 24. 13:20
17/21 anonim válasza:
Micimackóról egyértelműen benne van, hogy fiú, mert elcsodálkozik a nevén a gyerek, hogy milyen fura egy fiúnak.
Malacka is fiú, ezt onnan tudom biztosan, mert angolon vettünk belőle részletet, és abban Malackát he-zték, nem she-zték.
2013. aug. 24. 13:52
18/21 anonim válasza:
17
Nálunk a gyerekek között malacka mindig kislány volt.
2013. aug. 24. 13:54
19/21 anonim válasza:
Számomra egyértelműen lány, hiszen ugye mint 500-an írták előttem női magyar hangja van, meg hát aranyos, rózsaszín. DE eredetileg tényleg fiú, mint az összes többi állat, kivéve persze Kangát! Sőt nekem egyébként Nyuszi is lányként volt elkönyvelve mindig is, tudom neki a hangja sem nő, de ő volt mindig a kedvencem és mivel én lány vagyok így ő is az és kész :D
2013. aug. 24. 15:53
20/21 anonim válasza:
Én azt hittem lány, DE: "HE is a kind, gentle and small" A Wikipédián írták, ami mondjuk nem feltétlen biztos forrás, de van esélye, hogy a könyvből nézték... Tehát fiú, mert He.
Micimackónál, Nyuszinál, és minden egyéb karakternél (Kangán kívül) ugyanez a a helyzet, hacsak a kedves cikkíró nem csukott könyv mellett dolgozott.
A szinkronhangot én nem tartom fontos kritériumnak, mert rengeteg kisfiú karakternek adnak lány szinkronhangot, és Malacka sem éppen férfias ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!