Pretty Little Liars - szerintetek ki a "főgonosz"? Red Coat, a fő A? És mi Jason funkciója ebben a sorozatban? Kinyírják vagy ő is benne van az egészben?
Red Coat-ot már megmutatták, hogy ki az, nézd meg az utolsó részt, nem akarom, hogy véletlenül valaki meglássa...:)
Szerintem nem ő a főgonosz, biztos, hogy benne van a dologban, de nem hiszem, hogy így akarnák lelőni a poént. Elképzelhető, hogy egy olyan ember mozgatja a szálakat, akire senki se gondolna... :) Nekem pl. nagyon tetszene ha kiderülne, hogy az egyik lány az a 4 közül.. :D Bár ez nem valószínű... :P Jasonnel nem tudom mi lesz..:/ Tippem sincs, de remélem nem gonosz, mert én bírom. :D
Én majd akkor hiszem el RC kilétét, ha a vörös cuccban mutatják és egyértelműen felismerhető.
Én sokáig Spencerre gyanakodtam, de már jó ideje eléggé biztos vagyok benne, hogy a lányok nincsenek benne.
Tobyra is gyanakodtam, hogy valójában nem a lányok mellett van, de annyira gyötörte őt is A, hogy szerintem nincs benne (leszámítva azt a pár részt, de annak elvileg vége).
Én tényleg valamelyik felnőttre gyanakszok. Csak ne Shana legyen, mert ő nekem elég unalmas karakter:)
De elvileg pár nap múlva úgyis megtudjuk, csak kíváncsi voltam, ki mit gondol.
Én eléggé elhiszem, hogy Ezra tényleg a fő A...Őt soha nem bántotta igazán A (ami meg volt, azt elintézhette ő is - pl. Noel felfüggesztése az iskolában, pont miután megfenyegette finoman Ezrát, hogy kitálal az Ariával való kapcsolatáról).
Toby nekem mindig is gyanús volt, de a sorozat legelején nagyon sokat bántották (nem A, hanem a többi iskolatársa), A nem hagyta volna ezt. Az előző évadban szerintem tényleg gonosznak akarták hagyni, valószínűleg a rajongók sirámai miatt lett végül csak "beépített ember".
Tényleg sok minden szól Ezra ellen, utólag végignézve meg a rajongók észrevételeit is megfigyelve.
A lányok meg tényleg idióták...már a legelején szólniuk kellett volna valakinek, minimum a szülőknek. De ez még úgy-ahogy érthető, hiszen csak 16 évesek a sorozat kezdetén. Viszont tudják, hogy valaki figyeli őket, gyilkosságok vannak, erre halálnyugodtan sétálgatnak a sötétben egyedül (pl. Emily és Paige annó az erdőben), otthon a függönyt se húzzák össze, pedig tudják, hogy a szobába is belátnak...jó, utóbbi Amerikában/egyes helyein nem szokás, de valaki mégiscsak kukkolja őket, könyörgöm...elég abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!