Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars - szerinte...

Pretty Little Liars - szerintetek ki a "főgonosz"? Red Coat, a fő A? És mi Jason funkciója ebben a sorozatban? Kinyírják vagy ő is benne van az egészben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Red Coat-ot már megmutatták, hogy ki az, nézd meg az utolsó részt, nem akarom, hogy véletlenül valaki meglássa...:)

Szerintem nem ő a főgonosz, biztos, hogy benne van a dologban, de nem hiszem, hogy így akarnák lelőni a poént. Elképzelhető, hogy egy olyan ember mozgatja a szálakat, akire senki se gondolna... :) Nekem pl. nagyon tetszene ha kiderülne, hogy az egyik lány az a 4 közül.. :D Bár ez nem valószínű... :P Jasonnel nem tudom mi lesz..:/ Tippem sincs, de remélem nem gonosz, mert én bírom. :D

2013. aug. 24. 12:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a személy a végén nem Red Coat volt, mert nem is vörös kabát volt rajta, hanem az a fekete kapucnis cucc. Persze ettől függetlenül még lehet ő (de szerintem nem ő lesz, mert azt mondták, a nyári fináléban derül ki Red Coat kiléte). Én mostanában Ali anyjára gondolok...Egy felnőtt szerintem jobban tud kontrollálni középiskolásokat, mint egy tizenéves a többi tizenévest.
2013. aug. 24. 13:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Én is nagyon bírom Jasont amúgy:) Amióta kiderült, hogy Spencerrel féltestvérek, teljesen átment jófiúba.
2013. aug. 24. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
De akkor mutatták, hogy ki Red Coat, amikor a lakásán voltak, meg ugye a lányok megszerezték a kabátját, azért volt rajta fekete kapucnis pulcsi.:)
2013. aug. 24. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet ő is, bár én szinte mindenkit szeretek a sorazatból, és rossz lenne megtudni, hogy egy nagyon kedvelt személy lenne az..:( Pl. volt az egyik részben, hogy SPOILER Wren sem a lányok pártján áll... aztán csak lehet, hogy a rendezők megint megakarnak zavarni minket. :P
2013. aug. 24. 13:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Én majd akkor hiszem el RC kilétét, ha a vörös cuccban mutatják és egyértelműen felismerhető.

Én sokáig Spencerre gyanakodtam, de már jó ideje eléggé biztos vagyok benne, hogy a lányok nincsenek benne.

Tobyra is gyanakodtam, hogy valójában nem a lányok mellett van, de annyira gyötörte őt is A, hogy szerintem nincs benne (leszámítva azt a pár részt, de annak elvileg vége).

Én tényleg valamelyik felnőttre gyanakszok. Csak ne Shana legyen, mert ő nekem elég unalmas karakter:)

De elvileg pár nap múlva úgyis megtudjuk, csak kíváncsi voltam, ki mit gondol.

2013. aug. 24. 14:01
 7/11 anonim válasza:
Szerintem Jason nagyon is benne van az -A csapatban valamilyen formában, mivel Monaval anno elég közel kerültek egymáshoz, nem véletlenül. Ráadásul Alison eltűnésének estéjén sem volt "beszámítható" állapotban.. és amúgy is nagyon gyanús a karaktere. Viszont fogalmam sincs ki Red Coat. Szerintem nem Cece.. talán Alison lehet, Cece pedig az -A csapat tagja. De idővel minden kiderül,szóval kár ezen agyalni. Mivel lesz 5.évad itt még annyi minden fog történni....
2013. aug. 24. 18:02
 8/11 fufufinka válasza:
nezzetek meg a 4x12. reszt es abban minden kiderul . Alison nem halt meg ...Cece a voroskabatos es hogy ki -A?? nahh erre senki sem gondolt volna mivel Ezra...
2013. aug. 28. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit ijeszgeted itt a jónépet? Egyáltalán nem biztos, hogy Ezra A. Emlékezz, hogy néhány résszel ezelőtt Toby-ról akarták elhitetni.... Persze ebben a sorozatban semmi sem biztos. Ami kicsit idegesít, hogy a lányok olyan felelőtlenek és logikátlanok néha.
2013. aug. 28. 22:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Én eléggé elhiszem, hogy Ezra tényleg a fő A...Őt soha nem bántotta igazán A (ami meg volt, azt elintézhette ő is - pl. Noel felfüggesztése az iskolában, pont miután megfenyegette finoman Ezrát, hogy kitálal az Ariával való kapcsolatáról).

Toby nekem mindig is gyanús volt, de a sorozat legelején nagyon sokat bántották (nem A, hanem a többi iskolatársa), A nem hagyta volna ezt. Az előző évadban szerintem tényleg gonosznak akarták hagyni, valószínűleg a rajongók sirámai miatt lett végül csak "beépített ember".

Tényleg sok minden szól Ezra ellen, utólag végignézve meg a rajongók észrevételeit is megfigyelve.

A lányok meg tényleg idióták...már a legelején szólniuk kellett volna valakinek, minimum a szülőknek. De ez még úgy-ahogy érthető, hiszen csak 16 évesek a sorozat kezdetén. Viszont tudják, hogy valaki figyeli őket, gyilkosságok vannak, erre halálnyugodtan sétálgatnak a sötétben egyedül (pl. Emily és Paige annó az erdőben), otthon a függönyt se húzzák össze, pedig tudják, hogy a szobába is belátnak...jó, utóbbi Amerikában/egyes helyein nem szokás, de valaki mégiscsak kukkolja őket, könyörgöm...elég abszurd.

2013. szept. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!