Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehet ez a film (nagyon...

Melyik lehet ez a film (nagyon apró morzsa)?

Figyelt kérdés

Nagyon homályosak az emlékeim, lehet még az sem jó, de azért remélem valaki tud segíteni. Egy jelenet van csak meg, hogy egy ember egy zöld területen van, majd behúzza valami a földbe. Talán ágak, vagy szimplán elnyeli a föld, erre már sajnos nem tudnék válaszolni.

Tudom nem sok minden, de ha minden igaz viszonylag 'híres' filmről van szó. Nem tudom ismeri-e valaki Dancsó Pétert, az egyik videós kritikájában felhasználta ezt a jelenetet, akkor utána néztem, de már elfelejtettem mi volt és megnézném.

Nagyon szépen köszönöm annak, aki tud segíteni.

2013. aug. 24. 06:37
 1/3 A kérdező kommentje:

"Talán ágak, vagy szimplán elnyeli a föld, erre már sajnos nem tudnék válaszolni."

Közben ezt átolvastam. :D Sajnos elég fáradt vagyok, gyökerekre gondoltam természetesen.

2013. aug. 24. 10:03
 2/3 anonim válasza:
A romok?
2013. aug. 24. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Úgy emlékszem, hogy ez egy komoly dráma.
2013. aug. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!