Laren kérdése:
Egy régebbi filmet keresek, vigjáték és meg mertem volna esküdni, hogy Chris Farley játsza a jelenetet amit lentebb irok le, de hosszasan keresve nem találtam meg mi lehet ez, a film?
Figyelt kérdés
Tehát a jelenet:a főszereplő álruhába öltözik, ilyen arab masszőrhöz hasonlit és a felragasztott szakálla a nő nemi szervére esik maszirozás közben, eközben valami csapat gengszter keresi őt és betoppan az egyikük aki megkérdezi, hogy hivjak, erre azt mondja neki:A nevem Hadzsal, Hadzsal Békén...Ennyit tudok mondani belőle,ez maradt meg bennem,de tudom,hogy sztéröhögtem az agyam a filmen és már van 10éve is ha nem több,amikor láttam#vígjáték #chris farley
2013. aug. 23. 21:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!