Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe? (lent)

Mi ennek a filmnek a címe? (lent)

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt láttam, de elfelejtettem megnézni, hogy mi a címe.

Egy egyszerű, unalmas csaj látja egy másik csajnak a szellemét, aki ( asszem) autóbalesetben halt meg. Ő volt a legmenőbb a suliban. Azt akarja elérni, hogy ez az egyszerű csaj legyen a legmenőbb, és ő legyen a bálkirálynő. Elmennek vásárolni is együtt, és ekkor fedezi fel a szellem-csaj, hogy bármilyen ruhát felvehet magára, csak el kell képzelnie, mert szellem, majd megtanítja helyesen járni a másik csajt. Elég vicces film, nagyon élveztem. Hogy mi volt a végén nem tudom, mert nem neztem meg. Ezért érdekelne!

Még annyi maradt meg, hogy egy nagy partit is szerveznek, és ekkor jön rá mindenki a suliból, hogy milyen jó hangja van a csajnak. Ay egyszerű csaj barna hajú, míg a szellem szőke.

2013. aug. 23. 14:19
 1/6 anonim válasza:
Pontosan melyik nap nézted? És melyik csatornán?
2013. aug. 23. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:
... Bevallom, nem emlékszem... Vagy az RTL Klubon, vagy egy román adón felirattal... De még a színésznők nevét se tudom, mert másképp megkerestem volna saját magam :(
2013. aug. 23. 14:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Erről ha eszébe jut valakinek: http://www.youtube.com/watch?v=onjCYovHEho
2013. aug. 23. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
A linkelt videónál meg van adva a film címe, akkor most mi a kérdés?
2013. aug. 23. 15:15
 5/6 anonim válasza:
Nem azért hogy kötöszködjek... de nem emlékszel hogy feliratosan nézted vagy anélkül?? :)
2013. aug. 23. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: éppen nemrég kaptam meg, érted? Rákerestem arra a számra, amit énekelt, de abból is csak egy szó maradt meg: typical. Ahogy megláttam, be is linkeltem, de nem olvastam el a dlogokat. Emiatt elnézést kérek :)

Utolsó: Mert voltam nyaralni egy hetet, épp indulás előtt láttam, tele volt a fejem a teendőkkel, szóval pont az maradt meg nekem, hogy hogy láttam a filmet :D

2013. aug. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.