Tudnátok jó sci-fi filmeket mondani?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat/film címeket. Van egy pár amit láttam de olyant is irtatok amiket nem.
# 1 sajnos láttam a filmet de tetszett, bejött a horror és a sci-fi keveréke.
# 2 és # 3 a felsoroltak közül egyik filmet se láttam úgy, hogy mennek a "listámra".
# 4 - # 5 a Doctor Who a kedvenc sorozataim egyike, azok közül is az első (a saját toplistámon) :D a Csillagkapuról halottam de eddig nem volt szerencsém hozzá, de ha jól tudom akkor ennek több széria is indult, ezek össze kapcsolódnak vagy hogyan vannak? a Chuck az ha jól tudom akkor egy akció komédia és nem sci-fi, vagy nem a 2007-én indult sorozatra gondolsz? a Torchwood-ot már be terveztem de csak akkor akarom megnézni amikor utolértem a Doctor Who-t (jelenleg a 6 évadnál tartok).
Hát, nem tudom. Számomra tudományos fantasztikusnak (szó szerinti fordításban) minősül egy sorozat, amiben a főszereplő agyába belerakják A CIA adatbázisát, harcművészeteket, meg mindent ami csak a kémkedéshez kell.
Nekem ez eléggé Fantasztikus, meg tudományos.
Ezzel nem szerettem volna okoskodónak vagy kiosztónak tűnni, csak elmondtam a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!