Milyen tini/csajos sorozatokat ismertek? Tudom, hogy millió ilyen kérdés van, de attól még én is felteszem hátha kapok rá normális, használható választ.
Figyelt kérdés
Elég sokat láttam már: PLL (Pretty Little Liars - Csinos kis hazugok), Vámpírnaplók, Teen Wolf, Make it or break it, Carrie naplója, Grace Klinika (ez nem tiniknek való, de csajos meg szeretem is). Most ennyi jutott eszembe, de ha tudtok más hasonlókat írjatok nyugodtan.
A válaszokat előre is köszönöm!(:
2013. aug. 20. 20:10
11/13 anonim válasza:
10 dolog, amit utálok benned.
12/13 anonim válasza:
A CW sorozatok tényleg jók. Amit még ajánlanék az a Hart of Dixie, The Originals, The Tomorrow People, február végétől kezdőkik a Star Crossed, az is jónak ígérkezik.
De én a Downton Abbey-t is szeretem bár az annyira nem tini-csajos kategória: http://www.youtube.com/watch?v=2M3moEeErr8
13/13 anonim válasza:
Én a kínost ajánlom mert én imádtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!