Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés
Nyaraláson néztünk egy filmet és nem az elejétől láttam ezért nem tudom a címét... 4 vagy 5 fiatal járják Európát és Amerikából jöttek az egyik a egy Mike nevű lányt keres (úgy kell kimondani ahogy leírtam) később elmennek valami buliba ahol a 2 testvér összecsókolózik. Hollandiában valami sex-es negyedbe vagy nem is tudom mibe elmegy az egyik. Aztán végül a Vatikánba mennek. Van egy turista vezető és az megbetegszik ezért az egyiknek kell a lennie a vezetőnek mert annak adta ki magát hogy bejuthassanak. Aztán 2 srác meghúzza Szent Péter harangját ami azt jelenti hogy meghalt a pápa rögtön ezután bemennek a pápa lakosztályába ahol az egyik hülyéskedésből felveszi a pápa kalapját de az valahogy meggyullad bedobja a kályhába és ez azt jelenti, hogy megválasztották az új pápát. Amikor kimennek a pápa lakosztályából a srác belecsavarodik egy függönybe és kiesik az erkélyre és azt hiszik hogy ő az új pápa. Lemászik és megtalálja Mikét. Dugnak egy jót a gyóntatóban:D és úgy végződik a film hogy koleszba van a srác aki Mike kereste és kiderül hogy Mike lesz a szobatársa:) Remélem valaki felismeri ez alapján:) Ha lehetséges az angol és a magyar címére is kiváncsi lennék.

2013. aug. 20. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Az Euro túrára gondolsz azthiszem. De nem biztos, már rég láttam.

[link]

2013. aug. 20. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez az! Köszi!:)
2013. aug. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!