Jöttünk, láttunk, visszamennénk?
Figyelt kérdés
úgy tudtam, ez annak a filmnek a címe, amit már egyszer láttam évekkel ezelőtt. de nem, csak az új változatát találtam meg... melyik az a rész, amikor egy szőke csaj a sarja a lovagnak? kocsmáznak is benne, issza a sört mint a gödény :D a szolga hot dogot eszik, mondja benne, hogy én még a dán dogot is megeszem :D és beleszeret egy lányba, akit Lady-nek hív, mondja egy csávónak, hogy csókolja meg a lábát :D az is kiderül, hogy megengedi neki néha a lovag, hogy fácánra vadásszon a kertjében :D amúgy azért akarnak időt utazni, mert meghalt a felesége, úgy emlékszem. csak kihagyott a varázsló vmit a főzetből, ezért 2000-be kerülnek a 12. századból. a végén a szőke csaj csávója beleiszik a varázsitalba, felolvas vmi szöveget és a 12. században találja magát. mi a címe? köszi előre is :)2013. aug. 20. 12:08
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!