Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mást is megdöbbentett, hogy a...

Mást is megdöbbentett, hogy a Showder Klub-os Kőhalmi Zoltán ateista?

Figyelt kérdés
Nagyon bírom a humorát, de a múltkori TV-s szereplése után valahogy már nem tudok úgy tekinteni rá mint előtte. Eleve visszataszítónak tartom ha valaki ateista, az meg hogy ilyen ocsmány módon viccet is csinál belőle (pl. "én vétkem, én vétkem - Tietek!" vagy "érdekel is engem Mennyország, cserébe ütögessed magadat!") vallásos emberként mellbevágott.
2013. aug. 19. 03:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon érdekel, mindenki maga dönti el miben hisz. A humora kiemelkedő és itthon az egyik legtehetségesebb humorista.
2013. aug. 19. 03:38
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, nálad egyébként minden rendben van ?
2013. aug. 19. 04:39
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Azért máglyán ne égesd el szegényt...
2013. aug. 19. 04:51
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Hát de nem ? :D Egyszerűen elképesztő, hogy ilyen középkorból visszamaradt, elszáradt őskövületek még egyáltalán léteznek.
2013. aug. 19. 04:55
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

Akkor te elég gyakran megdöbbenhetsz és sok embert tarthatsz visszataszítónak, mert az emberek többsége nem vallásos!...

Vagy mondjuk nem katolikus, hanem buddhista vagy muszlim, vagy zsidó, vagy egyéb vallásnak hódol...

Mondjuk azért a vallásos emberek hitét illik tiszteletben tartani, elég tapló dolog ilyenen gúnyolódni...

2013. aug. 19. 05:39
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Ugyan mi a frászkarikáért tartanám tiszteletben egy engem visszataszítónak találó holdkóros elmeháborodottságát ? Talán ha én azt képzelném, hogy a szomszéd Józsi bácsi a világot megteremtő, világi léten túlmutató entitás evilági leszármazottja, akkor vajon hülyének néznének-e, illetve tolerálnák mások ezt a víziót ? Mégis miben különbözik ez a vízió és a vallásos emberek víziója (amit szerinted mindenkinek tolerálnia kéne) ? És főleg, hogy lehet egy ilyen emberiségellenes valamit tolerálni ? Valamit, ami évszázadokon keresztül megosztotta az emberiséget, táptalajul szolgált számtalan háborúhoz, népírtáshoz és boszorkányüldözéshez, valamit, ami évszázadokkal vetette vissza az emberiség fejlődését, valamit, ami Európát annak legsötétebb óráiba kényszerítette ? Hogy lehet, hogy ennek az emberiséget gyökereiben fenyegető őrületnek megengedik, hogy hirdesse, gerjessze, szervezze magát ?

És akkor még én vagyok "tapló", mert fel találom fedezni ezt a mérhetetlen ellentmondást, és nem vagyok hajlandó lefeküdni neki ...?

2013. aug. 19. 05:56
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Isten a felnőttek képzelt barátja! A vallásos embereknek szüksége van valami "kapaszkodóra", hogy kibírják az életet...

De nem kell elitélni azokat, akik jól elvannak enélkül!

2013. aug. 19. 06:05
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
A baj nem az, hogy a gyenge személyiségek valamibe kényszeresen kapaszkodni próbálnak! A baj az, hogy ezt a kapaszkodót másokra ráerőszakolják, kialakítják sajátos kis klikkjeiket, majd beszivárogva a felsőbb osztályokba, azokat kisajátítva osztályharcot kezdeményeznek azok ellen, akik nem hajlandóak elismerni ennek az elnyomó rendszernek az állításait. Nagyjából ez történt Róma utolsó napjaiban, és ez a rendszer tartotta is magát kb. a felvilágosodásig, bár még manapság is néha-néha találkozik az ember a kérdezőhoz hasonló, az emberiségre ráfonnyadt vallásmaradékkal. Szerencsétlenek tudják, hogy az osztályok hierarchiája azóta teljes egészében megváltozott, és hogy ennek a változásnak Ők a legnagyobb vesztesei, ezért természetes reakcióként agresszivitásuk megnőtt, és újonnan már felerősödött önbizalommal követelik immáron fasiszta, autoritárius jellegű osztálydiktatúrájuk kiépítését. Lehet, hogy ezt nem mondják a szemeitek közé, de ha azt hiszitek, hogy a templomokba ezek csak imádkozni, és nem konspirálni járnak, akkor írtózatosat tévedtek !
2013. aug. 19. 06:17
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Én meg azt tartom visszataszítónak, ha valaki ennyire elfogultan hisz az istenében!
2013. aug. 19. 07:43
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki saját maga döncse el, hogy miben hisz vagy nem hisz. Én lesz@rom, hogy Isten ben vagy Ombakban... vagy senkiben. Nem az a lényeg. Attól még lehet jó ember!
2013. aug. 19. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!