Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szereplőtök a...

Ki a kedvenc szereplőtök a Trónok harcából, és miért?

Figyelt kérdés

2013. aug. 18. 23:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Főszereplők közül Havas Jon, vhogy az ő története érdekel legjobban és sztem lesznek még érdekes dolgok az igazi szüleiről is.

Mellékszereplők közül a Véreb, könyvben sokkal szimpatikusabb, mint a sorozatban, és Bánatos Edd, akiből sajnos semmit sem kaptunk a sorozatban.

2013. aug. 22. 08:22
 12/25 anonim ***** válasza:
#11 Bánatos Edd tényleg nagy arc, mindig megmosolyogtam a megjegyzéseit.
2013. aug. 22. 18:38
 13/25 anonim ***** válasza:
szerintem Jamie Lannistert nem azért utálják sokan mert " királyölő" hanem azért amit Brannel tett
2013. aug. 22. 21:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Jamie Lannister szerintem a 3. évad végére egész jó fej lesz, de én nem bocsájtom meg neki hogy a testvérével kefél :DDD
2013. aug. 22. 23:31
 15/25 anonim ***** válasza:
utolsó, egyetértek :D
2013. aug. 23. 00:07
 16/25 anonim ***** válasza:
Mert a Targoknál tök normális volt a testvérszex, mi? Mellesleg én se támogatom a vérfertőzést, de az ember nem választhatja meg, hogy kibe szeret bele. Az csak jön. És tudom, hogy ez egy elég extrém helyzet, dehát mindenkinek vannak bogarai. És amit Brannel tett? Természetesen én is sajnáltam a gyereket, azonban ezt is Cersei-ért tette, látszott rajta. És bár tényleg temérdek hibája van, és sok bűnt elkövetett, ő tényleg emberi figura a történetben. Mondjátok nyugodtan az ellenkezőjét, de ti is titkon szurkoltok, hogy ne derüljön ki, hogy ő lökte le Brant. Ti is egy emberként ugrottatok fel, mikor lecsapták a kezét. Ti is becsültétek bátorságát, és drukkoltatok neki, mikor kéz nélkül, fegyvertelenül beugrott a medvéhez, hogy Brienne-t mentse.
2013. aug. 23. 09:48
 17/25 anonim ***** válasza:

Én még az elején válaszoltam, de Jamie karakterfejlődése messze az egyik legerősebb a történetben. Ilyen szempontból még kiemelném Sansát. Eleinte kis csitri, akinek minden álma, hogy az ő kis szőke lovagja feleségül vegye, és kis szőke lovagokat szüljön neki. Aztán miből lesz a cserebogár :D Nem is írok többet, ez még a sorozatban nem jött el :D huhúúú izgi mi? :D

Megjegyzem én megsajnáltam Theont nagyon. Akármilyen gonosz is lett, az a farok vágó kötsög nem járt neki. Gyors halál inkább.

2013. aug. 23. 12:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is Jaimenél meg Sansánál is fedezhető fel legnagyobb mértékű jellemfejlődéés(habár csak az első 2 részt olvastam végig,és 13 éves vagyok).Jó kis sorozat,hihetetlen,ahogy Gyuri bá' ábrázolja a jellemeket :).
2013. aug. 23. 12:44
 19/25 anonim ***** válasza:
17-es vagyok :D tényleg Jaime nem tudom miért Jamie-t írtam :) Bocsesz
2013. aug. 23. 12:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

hát én akkorát mosolyogtam mikor levágták a kezét :)

tényleg emberi karakter... ez a jó ebben a sorozatban.. senki sem "jó" vagy "rossz" hanem egyszerűen mind emberi és bármelyik szerethető :) sokan szeretik Jaimet :) én meg utálom :) xd

2013. aug. 23. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!