Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok olyan horrorfilm...

Mondanátok olyan horrorfilm címeket amelyek igaz történet alapján készültek?

Figyelt kérdés
Vagy valós eseményeket dolgoznak fel?
2013. aug. 18. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az Amityville-i horror tényleg igaz! Youtubon vann fent róla egy dokomentum film.
2013. aug. 19. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Amit az első válaszoló írt horror filmeket, azon kivül hogy gagyik természetesen nem igazak. Népszerűsítés céljábol oda irják hogy megtörtént mint pl a paranormalactivity , kamu. Van egy igen brutális sokkoló rém horror igaz történet alapján készült. 2. Világháborus sztori az UNIT 731 röl szól, anno érettségin kis előadást tartottam belőle. Na szóval Manzsúria 1940 emberkísérletek , élve boncolások , fájdalom küszöb vizsgálat, röntgen sugár biológiai hatásai, virusok tenyésztése, lángszórók, fegyverek tesztje mind mind élő embereken, félig meddig dok. Film mert szemtanuk, orvosok nyilatkoznak róla. NAGYON NEM AJÁNLOM MERT NAPOKRA MEGHATÁROZZA A NAPOD.

Nem vagyok hányós tipus, simám megnéztem gyros evés közben az emberi százlábut, de ez a film hányingert csinált nekem is.

2013. dec. 11. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Démonok között (The Conjuring)

A Perron család esetét mutatja be, ami valóban meg is történt! A filmben megformált 5 lány ma is él, és máig bizonyítják az eset valóságát

2014. febr. 2. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Ed és Lorraine Warren foglalkozott az üggyel

2014. febr. 2. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!