Terve van, hogy készítek majd egy Jack Sparrow jelmezt. Ha ezt nyilvánosan felveszem, és mondjuk végigsétálok benne az utcán, akkor megbüntethetnek? Jogdíj meg ilyesmi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 00:32
1/7 anonim válasza:
Természetesen! Ez nyilvánvaló, hiszen a kalózmásolatok készítését a törvény bünteti!
Viccet félretéve, szerintem nincs miért aggódnod, hacsak nem azért, hogy lépten-nyomon fényképet akarnak majd veled. :)
3/7 anonim válasza:
Megbüntetni nem fognak, ellenben két táborra fognak oszlani az emberek. Lesz aki pont leszarja hogy Sparrow jelmezben vagy, és lesz aki röhögni fog a feltűnési viszketegségeden, és képeket fog csinálni hogy megmutathassa az ismerőseinek hogy milyen fura figurát látott.
4/7 anonim válasza:
Nem random eseményre gondoltam. Mozi világnapja, 5. rész premier vetítés, stb. :)
Vagy farsangi buliba elmenni így :)
5/7 anonim válasza:
Kis tücsök, most lebuktál, hogy két accod van xD
6/7 A kérdező kommentje:
Omg... haver gépén bejelentkezve maradt gyakori. Mind1, majd kap egy pozitívat tőlem... :D
Szóval mozi világnapja, premier vetítés, farsang stb. Ilyenekre gondoltam. Nem csak úgy ni beöltözni. Az tényleg feltűnési viszketegség lenne, de egyben jó poén is.
2013. aug. 27. 23:33
7/7 Susie J. válasza:
Szólj, ha kész vagy vele, megnéznélek Jack-esen ;) jah, és nem büntetnek meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!