Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a magyar filmeket?...

Szeretitek a magyar filmeket? És ha igen melyik a kedvencetek? Ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Újabbak közül: Moszkva tér, Kontroll, Lora, amúgy a régieket szeretem nagyon (pl. Várkonyi-filmek, Fábry Zoltán filmjei).
2009. okt. 28. 23:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
2009. okt. 29. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
nem szeretem a magyar filmeket, de a valami amerika meg a csinibaba jók voltak :D én azokat szeretem a legjobban
2009. nov. 7. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:

A modern magyar filmek közül valóban nagyon sok erőltetett van, de azért vannak jók is! Ami nálam fordítva van, az a Meseautó : a 2000-es remake abszolút a kedvenc magyar filmem, de az eredeti 1934-es se rossz!

Szintén nagyon tetszettek még: Magyar vándor, A Pogány Madonna, Európa expressz, A miniszter félrelép, Idegölő, Tibor vagyok de hódítani akarok, A viszkis.

Amitől viszont herótom van: Pappa Pia - az alapötlet nem lenne rossz, de mivel az ABBA-slágereket összegyűjtő Mamma Mia mintájára készült a zeneötlet, ami ismert magyar slágereket hoz össze, és némileg hasonló a cím is, ezért ismét megmutatkozik, hogy a magyarok sokféle produkcióban utánozó majmok!

2021. márc. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!