Amelyikőtök nem fél semmilyen horror film után, az sose félt? És hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Csak mert itt vagyok lassan 19 de nem iagzán akarok/merek este horrort nézni ,mert utána meg alig tudok aludni.2013. aug. 16. 22:34
1/5 anonim válasza:
A horrorfilm is csak film így gondolj rá, ne éld át csak élvezd! Filmtől nem(legalábbis gyerekkorom óta gondolom), szóval nem féltem, amúgy igen volt már rá példa, hogy féltem.
30F
2/5 anonim válasza:
Én sosem tudok megijedni a horrorfilmektől. Még úgy se, hogy valami hirtelen dolog történik... Idegesítő, mert amúgy szeretek halálra rémülni :D Talán amiatt van, hogy állandóan rémálmaim vannak, és már nem veszem őket komolyan... És szerintem a saját rémálmaitól jobban meg tud ijedni az ember, mint akármilyen brutális horrorfilmtől. Amúgy meg nem nézek sok horrort, csak barátoknál, mert amúgy unnám (elég érzéketlen tudok lenni :D). De sose volt olyan, hogy ne tudtam volna aludni.
14/l
3/5 A kérdező kommentje:
elég érdekes :)
2013. aug. 17. 16:54
4/5 anonim válasza:
én nem félek a horror filmektől :) sokat nézek és imádom is őket :) 16/L
5/5 BenceVID válasza:
mindennap 10 horrort nézek és nem félek (12-éves vagyok)EZ KOMOLY :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!