Horrorra Akadva 5-ben melyik filmeket parodizálják ki?
amugy:
A Horrorra akadva - Avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie) egy 2000-es horrorparódia. A Wayans-fivérek filmje a Péntek 13, a Halloween, a Sikoly, a Sikoly 2, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Rémálom az Elm utcában, a Mátrix és az Ideglelés című filmeket figurázza ki.
A Horrorra akadva 2., avagy Még mindig tudom kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie 2) egy 2001-es horrorparódia, a Horrorra akadva-sorozat második darabja. A Sikoly, Az átok, Poltergeist – A kopogó szellem, a Mission Impossible 2, a Rózsa Vére, A bárányok hallgatnak, Az ördögűző, a Ház a Kísértet-hegyen, a Twister és a Charlie angyalai című filmeket, továbbá a tévéshopot, a tévés médiumokat, a távgyógyítókat, és a reklámok ostobaságát figurázza ki.
A Horrorra akadva 3 (Scary Movie 3) egy 2003-as horrorparódia, A kör, a Jelek, a Mátrix - Újratöltve és a 8 mérföld című filmeket figurázza ki.
A Horrorra akadva 4 egy 2006-os horrorparódia, a Fűrész, a Fűrész II, A falu, az Átok – The Grudge, a Világok harca, a Millió dolláros bébi és a Túl a barátságon című filmeket figurázza ki, illetve egy rövidebb utalást tesz a Nyomulj és nyerjre.
info a wikipédiáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!