Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézi itt valaki az Anubisz...

Nézi itt valaki az Anubisz házának rejtélyeit?

Figyelt kérdés
Mikor jön már ki a 3.évad magyar szinkronnal?? Az interneten már 15 részt láttam,de angol és magyar felirattal.A kedvenc sorozatom.

2013. aug. 15. 17:29
 1/5 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem. Sajnos nem tudom mikor jön ki a 3.évad,de szerintem jövő tavasznál hamarabb nem igen. Mi van a 3.évadban? Hol nézted online? Milyen a Nina karakter nélkül (Bocsi a kérdésért) :D
2013. aug. 16. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
A 3.évad is érdekes lesz ha kijön végre magyar szinkronnal.Érkezik 2 új lány Willow és KT.Aztán lesz benne 1 új tanárnő Henriett.Nina nem tér vissza mert a kiválasztottnak és az Osirian-nak külön kell maradni.Victor vár 1 nagyon fontos csomagot amiben 1 karperec van.KT nagyapja nagyon beteg ezért ad neki 1 kulcsot.A lényeg az,hogy lesz benne 1 lehibernált ember (Robert-Frobisher-Smith) és ha rossz lelkű szabadítja ki akkor örökre gonosz marad ha jó lelkű szabadítja ki akkor jó lesz.Én az Indavideón nézem már a 22.résznél tartok.
2013. aug. 16. 18:45
 3/5 anonim válasza:
szia! én a 19. résznél vagyok csak. hol tudtad megnézni a 20,21, és a 22. részt?
2013. okt. 28. 11:13
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én is szerettem ezt a sorozatot,amég ki nem jött a harmadik évada...Szerintem szörnyű a történet,az új színészek,és hogy szétmentek a Patriciáék :( szerintem borzalmas

2014. jan. 21. 17:12
 5/5 Trik válasza:
Csak a készítők olyan hibát vétettek hogy a 2. évadban Viktor apja azt mondja Ninának hogy a Kiválasztottnak és az Osiriánnak együtt kell lennie a 3. évadban meg az ellenkezőjét mondják.
2016. ápr. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!