1/10 anonim válasza:
Igen! Igazából volt neki, de brutális körülmények közt halt meg és ezért nem rakták be a sorozatba!
2/10 A kérdező kommentje:
hogy halt meg? és hány évesen? musztafa után született?
2013. aug. 15. 11:17
3/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Olvastam, hogy volt, de többet nem tudtam meg róla.
4/10 anonim válasza:
Elvileg nagyon sokáig szenvedett mert nagyon beteg volt lepotyogtak az ujjai meg a bőre is hámlott neki eszt olvastam 10 éves volt hogy meg halt. Aha Musztafa után született.
7/10 anonim válasza:
Nézd, ez szerint, nem gyermekkorában halt meg, sőt férje is volt. [link]
8/10 anonim válasza:
Nem tudom,hogy igaz volt e mert eszt egy olyan cikken olvastam amit más írt le, olyasmi mint ez a gyakorikérdések. Lehet, hogy csak ámította a jó népet nem tudom, de én eszt olvastam!
9/10 anonim válasza:
Raziye Sultan 1525 ben szuletett. Tehat ott ahol most a sorozat jatszodik!:) Es volt meg egy fiuk Sehzade Mehmed aki csecsemo koraban meghalt! Gondolom nem jegyeztek fel rolluk sok mindent, mivel nem voltak fontos szemelyek. Ezert nem is talalhatunk rolluk nagyon semmit. Meg igazabol csak Hürrem es az o gyermekei vannak a kozeppontban!
10/10 anonim válasza:
45 évesen halt meg! Nem tom ki állítja,azt h tíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!