Milyen film a The conjuring?
Nekem végül is tetszett...Mondjuk úgy indultam neki, h nagyon sok olyan kommentet olvastam h nagyon ijesztő, 10/12, meg egyedül ne nézze meg senki, és hogy valóban jól sikerült alkotás, szörnyen félelmetes stb...
Első nekifutásra én is éjjel akartam megnézni, de inkább meggondoltam magam, az első 10 perc után :D
Na szóval a véleményem: Azt nem mondanám hogy "hű, de félelmetes és ijesztő". De azért voltak benne olyan jelenetek amiken közel álltam ahhoz h összefo.intsam magam. xD Néha meg egyszerűen nem néztem oda, és így legalább nem ijedtem meg :D Összegezve láttam már ennél félelmetesebb filmet, és olyat is ami ehhez képest gyenge alkotás volt.Persze ez csak az én véleményem, nyilván mindenki mástól ijed meg, és más hozza rá a frászt. Én egyedül néztem, és félhomályban:) Szóval nem vártam meg vele az estét, de így is eléggé beparáztam este.
Nem akarok spoilerezni, meg lelőni részeket belőle, de amikor este valami leesett a szobámban és nagyjából hármat koppant, picit megijedtem...
Megnéztem.
Hát többet vártam a filmtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!