Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan szokás kérni a moziba...

Hogyan szokás kérni a moziba a jegyet?

Figyelt kérdés
Mondani kell hozzá azt is hogy melyik filmre szeretném?
2013. aug. 14. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:

sosem voltál moziban?????? O.o

mondod hogy melyik film, hogy hány jegyet (ha van diák köztetek akkor diák jegyet kérj neki) megmondod hogy kb hová akarsz ülni, ha lehet választani akkor választhatsz: 3D, 2D, 4D, 4DX,

+ még: szinkron felirat

2013. aug. 14. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Na és akkor mi van ha még nem volt moziba? Gondolkozzál már azzal a kis agyaddal...
2013. aug. 14. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ha nekem pici neked molekulányi :D
2013. aug. 14. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen meglepődni, magamnak jegyet én is 13 évesen vettem először, addig mindig mások vették.

Én le szoktam foglalni előre a honlapon, és akkor csak annyit mondok, hogy "Van két jegyem lefoglalva a 16:45-ös Vasemberre, mindkettő diák lesz"

Vagy pedig ott kinézed, és "szeretnék két diákjegyet a 16:45-ös Vasemberre, lehetőleg hátra, középre/a nyolcadik sor közepére/stb" és már kész is. Szóval mondani kell azt is, hogy melyik filmre, meg hány órási vetítésre, és ha esetleg van szinkronosan meg eredeti nyelven, akkor azt, hogy melyikre, ugyanez a 3D-vel.

Diák legyen nálatok, azt le kell olvasniuk, akár elhiszik, hogy az vagy, akár nem. Jó filmnézést :)

2013. aug. 14. 18:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Voltam már moziba csak nem én vettem a jegyet :D

Köszönöm mindenkinek a választ :)

2013. aug. 14. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
ch na ennyi vagy második! ;s
2013. aug. 14. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó nagy nyomorék vagy 1. :D
2013. aug. 14. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet de nekem legalább 5-ön fölüli az iq szintem
2013. aug. 14. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
ja képzelem .p
2013. aug. 14. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!