Kedvenc filmes idézeitek?
egy pár tőlem
"Tudod mi a te bajod? Túl sokat agyalsz, ahelyett hogy farkalnál" - Cool túra
"Ilyen a kocsilopó-herefogó" - Csupasz pisztoly 33 1/3
"Mondd ezt még egyszer! Mondd még egyszer, hogy 'hogy mi'! Mondd még egyszer b**d meg te f**fej ha mered!" - Ponyvaregény
"- Dooku-t érzem!
- Én bajt érzek!" - Star Wars III
"Ez most épp agresszív véleménycsere" - Star Wars II
"Ha meg kell b**ódni, akkor meg kell b**ódni" - Torrente 2
"Mi olyan viccesz azon, hogy Fikusz Kukisz?" - Brian élete
"Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag."
A Sötét Lovag
"Majd azt mondjuk édesanyádnak, hogy mind megettük" - Amerikai pite
"Noah amint befejezte a házat, szíve szerint az egészet felgyújtotta volna" - Szerelmünk lapjai
,, - Hmm... Étvágygerjesztő pasi, nem? A kávém is megállna a popóján!
- Muszáj úgy beszélned minden férfiról, mintha egy darab hús lenne?
- Bocsi John, tudom, komplexusod van a lapos segged miatt!
- Látod Dennis, ezért nem vagy még férjnél! Ha férfiként viselkedsz, ne csodálkozz, hogy elkerülnek!
- Óóó... ez lenne az oka? Értem, egész mást hittem, én naiv! Azt hittem, azért, mert a legjobbat érdemlem. És hiszem, hogy van ilyen. Csak folyton elnézi a házszámot. És tisztázzunk valamit: amióta világ a világ, a hapsik a cickómat nézték a szemem helyett, és kézfogás helyett a fenekembe csíptek, úgyhogy minden jogom megvan hozzá, hogy stíröljem egy pali hátsóját, közönséges, útszéli elismeréssel, ha olyanom van! " - P. S. I love you
Mit nem adnék, hogy még egyszer átélhessem azt a hihetetlen pillanatot, amikor rám nézett, és én megteltem élettel! - Egy kis mennyország
- Neked csak az számít, hogy Én. Én. Én. Tudod mit? Most én jövök. Úgyhogy fogd be, és figyelj rám! Undok vagy velem, sértegetsz, és lefitymálod, bármit is teszek, és mindig leszúrsz engem, vagy kiszúrsz velem.
- Tényleg? Hogyha ilyen rossz vagyok hozzád, akkor miért jössz mindig vissza?
- Mert ilyen egy barát, hogy mindig mindent megbocsát! - Shrek
"Hacsak valaki nem tesz az ügyért komám, akkor semmi sem fog megjavulni, nem ám." - Lorax
- Rettegek.
- Miért?
- Tizennyolc éven keresztül egy ablakon át néztem a világot, arról ábrándozva, milyen lehet, amikor a fények kigyúlnak az égen. Mi van, ha mégsem olyan lesz, mint amilyennek megálmodtam?
- Olyan lesz.
- És ha olyan lesz? Utána mihez kezdjek?
- Szerintem ez benne a legjobb. Keress egy új álmot. - Aranyhaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!